Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар иностраних послова Милан Роћен учествоваће на "Халифашком међународном безбједносном форуму", 20. 22. новембар, Канада

Објављено: 18.11.2009. 22:13 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министар иностраних послова Црне Горе Милан Роћен отпутоваће сјутра у Канаду, гдје ће учествовати у раду међународног безбједносног форума у организацији Америчког Маршал фонда. Скуп који ће се од 20 22. одржати у Халифаксу биће прилика да представници Владе Канаде, високи службеници администрације и Конгреса САД, званичници и истакнути војни аналитичари из Европе и Азије размијене мишљења о безбједносним изазовима данашњице, даљем стратешком развоју НАТО, регионалној сарадњи као предуслову безбједности, питању енергије и безбједности, утицају финансијске и економске кризе на глобалну безбједност и др.

Министар Роћен ће кроз дискусију и билатералне сусрете на маргинама Форума представити достигнућа и амбиције Црне Горе у процесу евроатлантске интеграције.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?