Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Меморандума о разумијевању између Управе за кадрове Црне Горе и Центра за међународно управљање из Женеве

Објављено: 25.11.2009. 19:13 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У петак, 27. новембра 2009. године, биће потписан Меморандум о разумијевању између Управе за кадрове Црне Горе и Центра за међународно управљање из Женеве. Церемонија потписивања Меморандума обавиће се у мултимедијалној сали Управе за кадрове, у 11.00 сати.

Меморандум ће, у име Управе за кадрове, потписати директорица Светлана Вуковић, а у име Центра за међународно управљање, директор Центра Др Даниел Wарнер. Потписивању ће, осим делегације из Швајцварске и Управе за кадрове, присуствовати и представници Министарства унутрашњих послова и јавне управе, Министарства финанасија, Министарства иностраних послова, Министарства правде и Министарства одбране Црне Горе.

Потписивање Меморандума представља почетак сарадње између Управе за кадрове и Центра за међународно управљање, који ће бити од изузетног значаја за обје земље. Размјеном искустава и сарадњом у организовању обука и управљању државном управом, те двије институције допринијеће бољем управљању људским ресурсима у државној управи, професионализацији државних службеника и намјештеника и повећању ефикасности рада државне управе у цјелини.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?