Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечано отварање реконструисаног, новоопремљеног објекта

Објављено: 23.02.2008. 00:18 Аутор: Насловна страна
У понедјељак 25. фебруара 2008. године, свечано ће бити отворен реконструисани, новоопремљени школски ресторан "ДУГА" на Жабљаку.

Реализација те инвестиције резултат је заједничке акције канцеларије КултурКонтакта Аустрије, ЦХФ-а и Министарства просвјете и науке, чији је циљ унапређење стручног образовања и обуке у средњим туристичко-угоститељским школама у Црној Гори.

Средства за ту намјену обезбиједили су канцеларија КултурКонтакта Аустрије, која је преко Аустријске Агенције за техничку сарадњу и развој (АДА), донирала опремање објекта савременим средствима у вриједности од око 45.000 Еура, ЦХФ је обезбиједила средства за реконструкцију објакта у вриједности од око 40.000 Еура, док је остала средства за реализацију пројекта издвојило Министарство просвјете и науке (40.000 Еура) и Средња стручна школа "17. септембар" на Жабљаку (10.000 Еура).

Свечаном отварању, које је заказано за 16,00 сати, присуствоваће министар просвјете и науке Слободан Бацковић, амбасадор Републике Аустрије у Црној Гори Флориан Рауниг, предсједник општине Жабљак Исајло Шљиванчанин, представник канцеларије КултурКонтакта Аустрије Гернот Грабхер, програм менаџер ЦХФ-а Игор Новељић и представници НВО "Форце Монтенегро" која реализује програме ЦХФ-а на сјеверу Црне Горе.



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?