Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Отворен семинар за новинаре Црна Гора на путу евроатлантских интеграција

Објављено: 26.03.2008. 20:30 Аутор: Насловна страна
У Никшићу је данас отворен семинар за новинаре под насловом Црна Гора на путу евроатлантских интеграција, који су организовали Координациони тим за имплементацију Комуникационе стратегије и НВО Алфа Центар. Семинар су отворили извршни дирекетор Алфа Центра Александар Дедовић и члан Координационог тима Милица Николић.

Након поздравних ријечи националног координатора за имплеметацију Комуникационе стратегије Драгана Пејановића и Џудит Џонс из Амабасаде САД-а у Подгорици, који су истакли значај квалитетног информисања за промовисање идеје евроатлантизма, те улогу и одговорност медија у том процесу, присутнима су се обратили Саво Кентера из Центра за међународне односе и директор Јефферсон института Џек Петри. Тема Кентериног излагања био је предстојећи самит НАТО-а у Букурешту, док је господин Петри говорио о самој организацији НАТО-а и његовом развоју.

У наредним панелима излагања ће имати професор Небојша Вучинић, капетан бојног брода Бранислав Кековић, представник НВО Нансен дијалог центар Борис Раонић, као и извршни директор Алфа Центра Александар Дедовић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?