Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење Управе за кадрове

Објављено: 22.04.2008. 21:21 Аутор: Насловна страна
Уговори између Управе за кадрове и Општине Даниловград, којим ће се дефинисати услови коришћења локације и објеката за потребе оснивања Регионалне школе за државну управу-РеСПЕ, биће потписани у сриједу 23. априла 2008 године, у 13 сат, у просторијама Општине Даниловград.

Потписују се два уговора, од којих је један о давању на привремено коришћење непокретности а други о преносу права власништва на грађевинском земљишту.

Уговоре ће потписати директорица Управе за кадрове Светлана Вуковић и предсједник Општине Даниловград Бранислав Ђурановић.

Циљ потписања је реализација пројекта РеСПЕ, односно његове институционализације. Регионална школа за државну управу биће смјештена у Даниловграду (Браленовици), као институција која ће пружати услуге едукације и усавршавања државних службеника и намештеника и тиме подстаћи даље јачање административних капацитета на регионалном нивоу и шире.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?