Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Реализација активности у оквиру пројекта Хикинг анд Бикинг

Објављено: 16.05.2008. 21:26 Аутор: Насловна страна
Иновирана верзија Мастер плана развоја туризма посебну пажњу посвећује валоризацији туристичких потенцијала залеђа, континенталног и планинског дијела Црне Горе. Пјешачење и Бициклизам један је од сегмената туризма за који постоји велико тржиште, за чији развој Црна Гора има велике потенцијале.

Министарство туризма и заштите животне средине, у априлу прошле године, покренуло је активности на реализацији пројекта Хикинг анд Бикинг (пјешачење и бициклизам). Заједно са партнерима у пројекту, дефинисан је Акциони план за његову реализацију.

Циљ је да се туристичка понуда Црне Горе учини што разноликијом, да она буде што атрактивнија туристима- љубитељима природе, који одмор везује за прољеће, касно љето и јесен. Тиме се значајно продужава туристичка сезону и стварају услови за већи раст БДП генерисаног туризмом, повећање запослености и укупних бенефита, посебно локалних заједница.

Опширније...
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?