Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Генерални секретар Владе Црне Горе Жарко Штурановић и стални представник УНДП у Црној Гори Александар Аванесов потписали Споразум о сарадњи на спровођењу заједничког пројекта УНДП-ја и Владе Црне Горе

Објављено: 10.09.2008. 21:09 Аутор: Насловна страна
Генерални секретар Владе Црне Горе Жарко Штурановић и стални представник УНДП у Црној Гори Александар Аванесов потписали су данас Споразум о сарадњи на спровођењу заједничког пројекта Програма за развој Уједињених нација (УНДП) и Владе Црне Горе Јачање капацитета Бироа за односе с јавношћу Владе Црне Горе за комуницирање реформи и европских интеграција медијима и јавности.

Пројекат, укупне вриједности 60.000 долара, који се реализује у оквиру УНДП Програма за развој капацитета, има за циљ да унаприједи интерактивност у односима са јавношћу и допринесе транспарентности у вођењу стратешких политика Владе, прије свега политике европских интеграција. Њиме је предвиђена едукација и обука, али и набавка одговарајуће аудио-визуелне и друге техничке опреме која ће омогућити ефикаснију и савременију комуникацију Владе Црне Горе са јавношћу и медијима.

Приликом сусрета генералног секретара Владе Црне Горе Жарка Штурановића и сталног представника УНДП у Црној Гори Александра Аванесова, обострано је наглашено да је Споразум потврда успјешне, континуиране сарадње и партнерских односа Владе и УНДП, те да ће допринијети њеном даљем унапређењу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?