Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Информација о селекцији и упису ИИИ генерације полазника Основног полицијског образовања

Објављено: 25.09.2008. 16:27 Аутор: Насловна страна
Полицијска академија из Даниловграда је у договору са Управом полиције 12.05.2008. године расписала Јавни оглас, за упис 30 полазника Основног полицијског образовања са завршеном средњом школом, за послове полицијског службеника. Оглас је био отворен 60 дана, односно до 12.07.2008. године.

У циљу обезбјеђења што већег броја квалитетних кандидата за упис у ИИИ генерацију полазника Основног полицијског образовања, Академија је сачинила Комуникациону стратегију коју је на сједници одржаној 07.03.2008. године усвојио Управни одбор и на основу које је организовано промотивно представљање Програма основног полицијског образовања, услова за упис на Полицијску академију и бенефита које ово образовање и полицијска професија пружају потенцијалним кандидатима. Са посебном пажњом организовано је промотивно представљање у срединама у којима живе припадници мањина и у срединама из којих се, на јавне огласе за упис у прву и другу генерацију, јављао мали број кандидата. Током промотивног представљања, у сарадњи са представницима локалне управе, организоване су презентације за матуранте средњих школа, снимљена су и емитована два промотивна спота, представници Академије су гостовали у телевизијским емисијама, емитовани су телопи итд.

Комплетну информацију можете наћи на web страници Министарства унутрашњих послова и јавне управе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?