Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Потписан Уговор о пружању услуга финансијског и правног савјетовања у спровођењу поступка докапитализације Електропривреде Црне Горе АД Никшић

Објављено: 15.10.2008. 21:15 Аутор: Насловна страна
Данас је потписан Уговор о пружању услуга финансијског и правног савјетовања у спровођењу поступка докапитализације Електропривреде Црне Горе АД Никшић, са компанијом Уницредит маркетс & Инвестмент банкинг Загребачка банка дд, Загреб.

На тендеру за избор финансијског и правног савјетника за припрему и реализацију поступка докапитализације ЕПЦГ А.Д. Никшић, након анализе и оцјене понуда достављених од стране 7 реномираних компанија, на основу унапријед утврђених критеријума понуда компаније Уницредит маркетс & Инвестмент банкинг Загребачка банка дд, Загреб оцијењена је као прворангирана.

Тендерска комисија за спровођење поступка докапитализације ЕПЦГ ће, уз стручно-консултативну помоћ Савјетника, убрзати активности на припреми и реализацији поступка докапитализације Електропривреде Црне Горе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?