Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Лондон: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић на Министарској конференцији Свјетске туристичке организације

Објављено: 11.11.2008. 00:03 Аутор: Насловна страна
Министарска конференција Свјетске туристичке организације УН-а(УНWТО) биће одржана у уторак, 11. новембра 2008, у оквиру Међународне туристичке берзе Wорлд Травел Маркет (WТМ), која се од данас до 13. новембра одржава у Лондону.

На конференцији ће учествовати 50 министара туризма, који ће расправљати о утицају туризма на глобалну економију у свјетлу актуелне финансијске кризе и изазовима климатских промјена, као и о рјешењима за њихово превазилажење Црну Гору ће на конференцији представљати министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић.

Данас, првог дана сајма, министар Ненезић и директор Националне туристичке организације Саша Радовић састали су се са генералним секретаром Свјетске туристичке организиације УНWТО Франћеском Франђалијем и бројним инвеститорима који су изаразили велики интерес за улагање у црногорску привреду, прије свега у туризам.

Министар Ненезић ће се током сјутрашњег дана срести са предсједником Свјетског Савјета за туризам и путовања (WТТЦ) Жан Клодом Баумгартеном и имати интервјуе за најзначајније британске медије, као што су ББЦ, Скy Неwс а даће и интервју за ЦНН.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?