Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржано прво конститутивно засиједање Поткомисије за цјевовод Плат-Херцег Нови

Објављено: 14.11.2008. 20:46 Аутор: Насловна страна
Данас је у Херцег Новом одржано прво, конститутивно засиједање Поткомисије за цјевовод Плат - Херцег Нови, чији је задатак припрема Уговора о коришћењу и одржавању цјевовода на дијелу трасе на територији Републике Хрватске. Засиједању су присустовали: чланови црногоског дијела Поткомисије Синиша Станковић и Ирена Самарџић, те чланови хрватског дијела Поткомисије: Анђелко Дрнас, Бранко Пејаковић и Јелена Пинезић.

Одредбама Уговора између Владе Црне Горе и Владе Републике Хрватске о међусобним односима у области управљања отпадним водама, утврђена је обавеза формирања те поткомисије, као и њени задаци и рокови за њихову реализацију.

Током данашњег засиједања усвојен је Пословник о раду Поткомсије, утврђени основни елементи садржаја и начин припреме Уговора о коришћењу и одржавању цејвовода Плат Херцег Нови и План рада Поткомисије. Предвиђено је да Поткомисија припреми нацрт текста Уговора до средине фебруара 2009. године.

Сљедеће засиједање Поткомисије одржаће се у Хрватској до 19.12.2008. године.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?