Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић посјетиће општине Жабљак и Колашин

Објављено: 17.11.2008. 20:10 Аутор: Насловна страна
Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић боравиће у уторак 18. новембра 2008. године, у радној посјети Жабљак, гдје ће заједно са представницима Фонда за развој, Дирекције за развој МСП и Завода за запошљавање, презентирати постигнуте резултате у оквиру Програма стимулисања запошљавања, који под називом Посао за вас спроводи Влада Црне Горе.

Према Програму посјете, министар Ненезић ће у 10 сати имати састанак са предсједником Општине Исаилом Шљиванчанином и његовима сарадницима, а од 11,30 -12,45 у великој сали Скупштине општине Жабљак учествоваће на презентацији резултата Пројекта Посао за вас. По завршетку презентације, министар Ненезић ће дати осврт на постигнуте резултате и уручити одлуке о кредтима.

Наредног дана (сриједа, 10. новембра), министар Ненезић ће, уз учешће представника Фонда за развој, Дирекције за развој МСП и Завода за запошљавање, у Колашину промовисати резултате Пројекта Посао за вас. Након састанка са предсједником Општине Милетом Булатовићем и његовим сарадницима (који је заказан за 10 сати), министар Ненезић ће у Дому културе (велика сала ) од 11,30 - 12.45 презентирати резултате програма Посао за вас у колашинској општини и уручити одлуке о кредитима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?