Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отворио Први секторски донаторски координациони састанак

Објављено: 28.05.2009. 23:27 Аутор: Насловна страна
Министар туризма и заштите животне средине Предраг Ненезић отворио је Први секторски донаторски координациони састанак, на којем су презентовани актуелни пројекти и предлози пројектних идеја из области заштите животне средине и комуналних дјелатности.

Циљ састанка био је унапрјеђење сарадње, синхронизовање и координација активности између надлежних институција јавне управе у Црној Гори и међународне донаторске и финансијске заједнице на реализацији пројеката у наведеним областима.

Представницима међународне донаторске и финансијске заједнице представљени су планирани пројекти и пројекти чија је реализација у току. Разговарало се и о предлозима пројектних идеја и начинима њиховог финансирања, односно могућностима донаторске подршке у циљу стварања одговарајућег законодавног, институционалног и инфраструктурног оквира заштите животне средине у Црној Гори. О поменутим пројектима говорио је помоћник министра туризма и застите животне средине Синиша Станковић.

Овдје можете преузети излагање министра Ненезића на данашњем састанку.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?