Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Компанија Нексан д.о.о из Никшића поднијела понуду за куповину 51,1159% акцијског капитала Института за црну металургију АД Никшић

Објављено: 31.07.2009. 23:54 Аутор: Насловна страна
Компанија Нексан д.о.о из Никшића је у предвиђеном року, који је био данас до 16.00 сати, поднијела понуду за куповину 51,1159% акцијског капитала Института за црну металургију АД Никшић.

Тендерска комисија је, на сједници која је одржана данас, у присуству представника понуђача, извршила отварање понуде.

Учешће на Тендеру било је омогућено заинтересованим лицима и конзорцијумима која испуњавају један од следећа два услова:
1. да има искуство у области основне дјелатности Друштва у трајању од најмање 5 година или
2. да има годишњи пословни приход од најмање 10 милиона ЕУР, у последњој пословној години, која претходи јавном позиву, чиме би доказао свој финансијски потенцијал за обављање и развој дјелатности Друштва.

Комисија ће у складу са одредбама Уредбе о продаји акција и имовине путем јавног тендера, утврдити да ли су задовољени услови из јавног позива и испуњени квалификациони услови. Након тога Комисија ће приступити анализи свих елемената понуде.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?