Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење Тендерске комисије за докапитализацију ЕПЦГ

Објављено: 10.08.2009. 22:58 Аутор: Насловна страна
Послије данас најављене одлуке ППЦ анд Голден енергy, да се неће жалити на одлуку Тендерске комисије и Савјета за приватизацију, чиме се још једном потврдјује транспарентност, професионалност и беспрекорност процеса који смо водили, појединци, не могавши да спутају своју нервозу а жељни медијске пормоције, и даље износе сумње, квалификације, нетачне наводе на рачун Тендерске комисије и њеног предсједника.

Они ће морати за клеветање, тешка сумњичења, која путем саопштења беспризорно изричу на рачун Тендерске комисије и њеног предсједника, у поступку који ће се покренути пред надлежним органима, да изнесу доказе.

Читав процес докапитализације и продаје дијела државних акција вођен је крајње одговорно, у складу са законом и тендерским процедурама. Сви чланови Комисије гласали су једногласно и Савјет је такође једногласно прихватио извјештај комисије, а сва документација ће по завршеном поступку бити стављена на увид јавности.

Знамо да би неки акционари, у функцији раста вриједности својих акција, били спремни да дају и Маоче, прихвате отпуштање запослених у ЕПЦГ и прихвате низ других услова. Умјесто тога што позивају на ТВ дуел биће интересантно да ти појединици, који се легитимишу испред удружења акционара, јавности Црне Горе објасне како и на који начин су стекли новац и дошли до толиког броја акција ЕПЦГ, те откуда им толико богатство.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?