Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Представници Црногорске комерцијалне банке, ОТП-а, КАП-а и Министарства финансија потписали Опште услове за Уговор о кредиту у износу од 49.68 милиона еура

Објављено: 02.10.2009. 23:34 Аутор: Насловна страна
Представници Црногорске комерцијалне банке, ОТП-а, КАП-а и Министарства финансија потписали су Опште услове за Уговор о кредиту у износу од 49.68 милиона еура. Наведени износ биће коришћен за рјешавање социјалног питања запослених у складу са социјалним програмом, усвојеним од стране Владе Црне Горе, обавеза које КАП има према ОТП/ЦКБ, као и обавеза које КАП има према Монтенегру Бонусу, односно Монтенегро бонус према ЦКБ/ОТП.

Од поменутог новчаног износа, 25 милиона еура је предвиђено за рјешавање социјалног питања запослених, 21,68 милиона еура за регулисање обавеза према ЦКБ/ОТП, док је 3 милиона еура предвиђено за обавезе КАП-а према Монтенегро бонусу, односно Монтенегро бонуса према ЦКБ/ОТП. Подсјећамо да је Измјенама и допунама Закона о буџету за 2009. годину предвиђено учешће Владе у износу од 5 милиона еура за социјални програм.

Преговори о утврђивању коначне верзије Уговора о кредиту којим ће се дефинисати сва права и обавезе ће бити започети у најкраћем року, па се потписивање Уговора и почетак реализације кредита очекује до краја октобра.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?