Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Састанак са представницима НВО-а

Објављено: 20.11.2009. 18:43 Аутор: Насловна страна
У Бијелом Пољу ће се у суботу, 21. новембра 2009. године, у организацији Канцеларије за сарадњу са невладиним организацијама и Делегације Европске комисије у Црној Гори, одржати састанак са представницима НВО-а из сјеверног дијела Црне Горе, у оквиру пројекта Подршка развоју цивилног сектора, на тему Сарадња Владе Црне Горе и НВО.

Скуп ће отворити шефица Канцеларије за сарадању са НВО Данка Латковић, а у раду скупа учествоваће консултант ангажован од стране Делегације Европске комисије у Црној Гори за реализацију пројекта Подршка развоју цивилног сектора Мике Аткинсон и извршни директор Коалиције НВО Сарадњом до циља Горан Ђуровић.

На скупу ће бити представљени документи Стратегија сарадње Владе Црне Горе и невладиних организација" и "Акциони План реализације Стратегије сарадње Владе Црне Горе и НВО за период 2009-2011. године", те приоритетне активности на спровођењу Акционог плана.

Састанак ће бити одржан у Хотелу Бијела Рада, са почетком у 10.30 сати.

Поменути документи могу се наћи на сајту Владе Црне Горе: www.гов.ме/библиотека/1254148324.пдф.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?