Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министарство одбране Црне Горе, ОСЦЕ, УНДП и Амбасада Велике Британије потписаће пројектна документа у оквиру Програма демилитаризације Црне Горе - МОНДЕМ

Објављено: 11.02.2008. 21:40 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић, амбасадор Велике Британије Кевин Лајн, шефица Мисије ОСЦЕ амбасадор Параскива Бадеску и в.д. сталног представника УНДП и в.д. координатора система УН Гарет Танкосић Кели потписаће два пројектна документа у оквиру Програма демилитаризације Црне Горе (МОНДЕМ).

Први пројектни документ односи се на овлашћење за трансфер 407.289 еура, која су прикупљена кроз процес уништавања тешког наоружања, а други на донацију од 250.000 британских фунти за демилитаризацију конвенционалног наоружања.

Свечано потписивање докумената и изјаве за јавност предвиђене су за уторак, 12. фебруара. 2008. године, у Мултимедијалној сали Министарства одбране, са почетком у 14.00 сати.

Акредитације новинара извршити лично на пријавници Министарства уочи почетка догадјаја.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?