Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио капетана Војске Црне Горе Сашу Јовановића пред његов повратак у мировну мисију УН у Либерији

Објављено: 06.06.2008. 21:30 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је данас капетана Војске Црне Горе Сашу Јовановића пред његов повратак у мировну мисију УН у Либерији, у којој се налазио од маја 2007. године и гдје је на лични захтјев продужио свој професионални ангажман.

Капетан Јовановић је упознао министра Вучинића са условима живота и боравка у Либерији и истакао да је професионални изазов и одговорност у остваривању повјерених задатака, за њега главни мотив учешћа у тој операцији.

Министар Вучинић је нагласио важност присуства представника Црне Горе у мировним мисијама Уједињених нација и спремност Министарства одбране да на посебан начин третира учешће наших представника на тим тешким, изазовним и врло важним задацима. У том контексту он је казао да ће, због неријешеног стамбеног питања капетана Јовановића, један од приоритета Министарства бити хитнорјешавање тог проблема.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?