Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио новоименованог војног аташеа Црне Горе у СР Њемачкој пуковника Зорана Бошковића

Објављено: 29.05.2009. 21:15 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је новоименованог војног аташеа Црне Горе у СР Њемачкој пуковника Зорана Бошковића, поводом његовог одласка на ту војно-дипломатску дужност.

Министар Вучинић истако је као веома значајно упућивање црногорског војног представника у Берлин, на једну од важнијих војно-дипломатских позиција. Он је оцијенио да ће одлазак војног аташеа у Нјемачку значајно допринијети даљем интензивирању важне сарадње у области одбране и Војске. Изражавајући жеље за успјешан боравак и мисију у тој земљи, министар Вучинић је исказао пуну подршку будућем ангажману војног аташеа и увјерење у успјешност његове мисије, наглашавајући његово богато војно-дипломатско искуство.

Новоименовани војни представник захвалио се на указаном повјерењу и исказао одлучност да својим радом допринесе јачању односа са Њемачком на путу евроатлантских интеграција Црне Горе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?