Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио амбасадора Републике Турске у Црној Гори Мехмет Мурат Оуза

Објављено: 22.07.2009. 23:03 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је амбасадора Републике Турске у Црној Гори Мехмет Мурат Оуза, поводом његовог одласка са те дипломатске дужности.

Том приликом, министар Вучинић нагласио је значај добрих односа министарства одбране и војски Црне Горе и Републике Турске.

За Црну Гору је веома важна помоћ и подршка коју нам Република Турска пружа, са циљем да Црна Гора ускоро постане чланица НАТО и доприносе систему колективне безбједности, казао је министар одбране.

Такође, истакао је значај успјешне реализације активности из Плана билатералне сарадње са Републиком Турском, а посебно интензивну сарадњу двије морнарице.

Амбасадор Оуз се захвалио на разумијевању и помоћи коју је Министарство одбране пружало током његовог мандата у Црној Гори. На крају састанка турски амасадор изразио је увјерење да ће се наставити добра сарадња Црне Горе и Републике Турске у области одбране и војске.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?