Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Потписан Уговор о суфинансирању изградње стамбеног објекта за лица која се налазе у стању социјалне потребе у Општини Колашин

Објављено: 11.02.2008. 21:51 Аутор: Насловна страна
Министар здравља, рада и социјалног старања доц. др Миодраг Радуновић и предсједник Општине Колашин Милета Булатовић, потписали су данас Уговор о суфинансирању изградње стамбеног објекта за лица која се налазе у стању социјалне потребе у Општини Колашин. У партнерству са том Општином, биће изграђен објекат са 24 стамбене јединице.

Потписивањем тог Уговора Министарство здравља, рада и социјалног старања наставља са подршком локалним самоуправама у рјешавању стамбених проблема лица, која се налазе у стању социјалне потребе.

За изградњу тог објекта, Министарство здравља, рада и социјалног старања ће обезбиједити финансијска средства у износу од 100.000,00 , а рок за завршетак радова је 01.07.2008. године. Општина Колашин је, са своје стране, обезбиједила локацију, пројектну документацију (главни и извођачки пројекат), све потребне дозволе и сагласности за изградњу, као и стручни надзор над извођењем радова, инфраструктурне прикључке за објекат, а у обавези је и да обезбиједи преостали износ средстава неопходан за комплетан завршетак радова на изградњи објекта и његово стављање у функцију.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?