Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Семинар о Социјалној заштити и процесу социјалне инклузије

Објављено: 12.04.2008. 19:54 Аутор: Насловна страна

Семинар о Социјалној заштити и процесу социјалне инклузије у организацији Министарства здравља, рада и социјалног старања и Медјународне организације ТАИЕXА под покровитељством Европске уније одржаће се у понедјељак, 14. априла 2008. године.

Циљ семинара је побољшање социоекономске ситуације у Црној Гори и усмјеравање социјалне политике на вулнерабилне групе.
Црна Гора је у обавези да према чланству у Савјету Европе до краја 2008. године ратификује ревидирану Социјалну повељу која се базира на 4 кључне области: социјалну заштиту, здравство, запошљавање и образовање.
Учешће представника Владе, социјалних партнера и невладиног сектора на семинару показује велику бригу о угроженим групама становништва.

Семинар ће отворити министар доц. др Миодраг Радуновић, а истим предсједава предстваник ДГ Еларгемент-а (Генералног Директората за проширење) г. Вицтор Алвес Гомес.

Семинар ће се одржати у понедјељак, 14. априла 2008. године у хотелу Подгорица са почетком у 09,30 сати, отворен за медије до 10,0 сати.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?