Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Појачан надзор инспекција Министарства здравља, рада и социјалног старања у току туристичке сезоне

Објављено: 11.06.2008. 21:01 Аутор: Насловна страна
Инспекције Министарства здравља, рада и социјалног старања вршиће појачан надзор из своје надлежности у току туристичке сезоне. Из Министарства је данас саопштено да ће инспекција рада, здравственосанитарна и инспекција заштите на раду појачану контролу вршити у шест приморских општина: Улцињу, Бару, Будви, Тивту, Котору и Херцег Новом, од 15. јуна до 1. септембра.

"Како би се квалитетно обављао инспекцијски надзор у току туристичке сезоне, поред инспектора, који су већ распоређени по приморским мјестима у циљу квалитетнијег и ефикаснијег обављања посла, додатно ће бити ангажован велики број инспектора из сјеверног и континенталног дијела Црне Горе", наводи се у саопштењу Министарства здравља, рада и социјалног старања.

То Министарство јавности је дало и бројеве телефона главних инспектора: Инспекција рада, Анка Стојковић, 067/ 505470; Здравственосанитарна инспекција, др Љиљана Јовићевић, 069/ 372955 и Инспекција заштите на раду, Наташа Жугић, 067/ 645999.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?