Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Социјалног савјета Црне Горе на Генералној Статутарној Скупштини Међународне асоцијације Економских и социјалних савјета у Риму

Објављено: 11.06.2008. 22:42 Аутор: Насловна страна
Делегација Социјалног савјета Црне Горе, коју предводи министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић, присуствоваће Генералној Статутарној Скупштини Међународне асоцијације Економских и социјалних савјета (АИЦЕСИС), која ће 12. и 13. јуна бити одржана у Риму. Црна Гора први пут имаће прилику да се представи на међународном скупу Социјалних савјета.

Присуство скупу у Риму требало би да буде припрема Социјалног савјета Црне Горе за подношење захтјева за чланство у АИЦЕСИС на наредној Генералној Статутарној Скупштини те међународне асоцијације. На Скупштини у главном граду Италије разматраће се и пријем у чланство АИЦЕСИС Економских и социјалних савјета Македоније, Перуа, Доминиканске Републике, Чада и Украјине.

Делегација Црне Горе имаће више сусрета са представницима европских савјета и чланицама АИЦЕСИС-а.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?