Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар здравља, рада и социјалног старања доц. др Миодраг Радуновић примио је новоименованог шефа Делегације Европске комисије у Црној Гори Леополда Маурера

Објављено: 16.06.2008. 21:39 Аутор: Насловна страна
Министар здравља, рада и социјалног старања доц. др Миодраг Радуновић, примио је данас новоименованог шефа Делегације Европске комисије у Црној Гори, Леополда Маурера.

Министар Радуновић је честитао амбасадору Мауреру ступање на дужност и отварање канцеларије Европске комисије у Подгорици, изражавајући увјерење да је то нови подстицај за унапређење свестране сарадње и даљи развој односа Црне Горе и ЕУ.

Леополд Маурер је изразио интересовање за реформу здравственог система и нови Закон о раду чије се усвајање очекује, као и за Националну стратегију запошљавања, чији је циљ постизање економске и социјалне кохезије у Црној Гори кроз побољшање запошљавања, посебно међу маргиналним и угроженим групама. Нагласио је да ће Делегација ЕК пружити сву подршку и помоћ, у циљу постизања што бољих резултата на путу приближавања Црне Горе Европској унији.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?