Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопшење: Здравствено-санитарна инспекција Министарства здравља, рада и социјалног старања доставила на анализу Институту за јавно здравље паковања од пола литра воде Аква вива и Вода Вода

Објављено: 23.07.2008. 22:29 Аутор: Насловна страна
До данас није било притужби грађана које указују на микробиолошку неисправност воде Аква вива и Вода Вода која се налази на тржишту Црне Горе, саопштило је данас Министарство здравља, рада и социјалног старања Црне Горе.

Поводом повлачења са тржишта флаширане воде за пиће у паковању од пола литра Вода Вода и Аква вива у Републици Српској, због микробиолошке неисправности, Министарство здравља, рада и социјалног старања Црне Горе саопштило је да је о том догађају сазнало преко средстава јавног информисања.

У циљу заштите здравља грађана, Здравствено-санитарна инспекција Министарства здравља, рада и социјалног старања извршила је узорковање поменутих вода и доставила на анализу Институту за јавно здравље. О резултатима анализе јавност ће бити благовремено обавијештена.
Уколико вода буде неисправна, Министарство ће заједно са овим инспекцијским органом, сходно законским прописима, предузети мјере из своје надлежности, закључује се у саопштењу Министарства здравља, рада и социјалног старања Црне Горе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?