Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Други дан посјете Цетињу, у оквиру пројекта Владе Црне Горе Посао за вас

Објављено: 26.09.2008. 00:50 Аутор: Насловна страна
У оквиру Пројекта стимулисања запошљавања, који је под насловом Посао за вас покренула Влада Црне Горе, а који ће допринијети бржем развоју сјевера, министар здравља рада и социјалног старања Миодраг Радуновић и директор Фонда за развој Драган Лајовић, у склопу посјете Цетињу обишли су данас предузеће Картонажа. У разговору са менаџментом, презентирани су резултати у пословању тог предузећа, у којем има тренутно 54 запослена. Истакнута су и велика улагања у нове инвестиције, осавремењавање опреме и технологије, као и потреба за новом стручном радном снагом.

Министар здравља, рада и социјалног старања је посјетио и Удружење дјеце са посебним потребама, гдје се упознао са условима у којима бораве и начином на који се дјеци указује неопходна стручна њега и помоћ.

У току боравка на Цетињу министар Радуновић је, заједно са директором Фонда за развој Драганом Лајовићем, обишао зграду солидарности, чијом ће изградњом 53 радника ријешити свој стамбени проблем. Након тога је посјетио и Дом здравља, у којем га је менаџмент упознао са досадашњим и будућим улагањима у опрему и кадар у тој установи.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?