Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Црне Горе, коју предводи министар Радуновић, боравиће у радној посјети Сарајеву и Тузли у периоду од 27. до 29. октобра 2008. године

Објављено: 24.10.2008. 21:48 Аутор: Насловна страна
Делегација Владе Црне Горе у којој се налазе министар здравља, рада и социјалног старања доц. др Миодраг Радуновић, директор Клиничког центра Црне Горе Др Оливера Миљановић, директор Фонда за здравствено осигурање мр Рамо Бралић, помоћник министра Горица Савовић и шеф кабинета министра Веселинка Марковић, боравиће у Босни и Херцеговини од 27. до 29. октобра ове године.

Током посјете Сарајеву, министар Радуновић ће се сусрести са министром здравља Федерације БиХ, прим. др Сафетом Омеровићем и посјетити Клинички центар Универзитерта у Сарајеву, гдје ће разговарати са директором те установе, проф. др Фарисом Гавранкапетановићем.

Делегација Црне Горе посјетиће и Тузлу, гдје ће имати сусрет са градоначелником Јасмином Имамовићем, а обићи ће и Универзитетски клинички центар и Поликлинику за лабораторијску дијагностику у том граду, гдје ће имати састанке са директорима тих установа.

Тема састанака биће размјена искустава у области реформе здравствене заштите, која се спроводи у земљама у окружењу, као и даља сарадња Министарстава и здравствених установа двије државе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?