Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Црногорска делегација учествоваће на првој Еуро - медитеранској министарској конференцији о запошљавању и раду у Мароку

Објављено: 08.11.2008. 01:27 Аутор: Насловна страна
Црногорска делегација, у којој се налазе главни инспектор рада Анка Стојковић и савјетник у Министарству здравља, рада и социјалног старања Џенана Шћекић- Поровић, учествоваће на првој Еуро - медитеранској министарској конференцији о запошљавању и раду, која ће се одржати 9. и 10. новембра 2008. године у Маракешу (Краљевина Мароко), у организацији Европске комисије и Владе Краљевине Мароко.

На конференцији ће учествовати министри, национални делегати, социјални партнери и посматрачи земаља Еуро-медитеранског региона.

Дводневна Еуро-медитеранска министарска конференција биће посвећена питањима унапређења дијалога европских и медитеранских социјалних партнера и разматрању система запошљавања и запослености, као и примјени концепта пристојног запошљавања.


ПР служба
Министарства здравља, рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?