Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција Здравствене мреже Југоисточне Европе у Бечићима

Објављено: 25.11.2008. 00:57 Аутор: Насловна страна
Регионална канцеларија Свјетске здравствене организације за Европу, Савјет Европе и Министарство здравља, рада и социјалног старања организују у Бечићима, од 26. до 28. новембра 2008. године, XX састанак Здравствене мреже Југоисточне Европе.

На конференцији ће бити разматрана питања од регионалног значаја и будућност регионалног руковођења (статус Меморандума о размијевању о будућности регионалне сарадње у јавном здравству, регионалног Секретаријата Здравствене мреже Југоисточне Европе и регионалних здравствених развојних центара). На састанку ће такође бити ријечи о јачању управљања и управљачкој улози здравствених органа у превенцији и контроли непреносивих болести у Југоисточној Европи, што је произашло са Министарске конференције о здравствним системима у Таллину, јуна 2008. и Министарске конференције о јачању здравствених система у Југоисточној Европи, која је одржана у Молдавији 7. новембра 2008. На конференцији ће бити размотрене и двије Министарске декларације (ментално здравље и имплементација међународних здравствених процеса).

Конференција ће се одржати у Хотелу Сплендид, а отварање је заказано у сриједу 26. новембра у 09,00 сати. Церемонија отварања конференције је отворена за новинаре, а истог дана у 10,45 сати биће одржана пресс конференција.

Акредитације за новинаре и сниматеље треба извршити код ПР службе Министарства здравља, рада и социјалног старања 25. новембра од 9,30 до 17 сати, на тел. 482-489.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?