Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење Министарства здравља, рада и социјалног старања

Објављено: 03.12.2008. 23:09 Аутор: Насловна страна



ВЛАДА ЦРНЕ ГОРЕ
БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Подгорица, 03. децембар 2008. године





ОБАВЈЕШТЕЊЕ
Министарства здравља, рада и социјалног старања

Министарство здравља, рада и социјалног старања даје на јавну расправу НАЦРТ Стратегије за превенцију и контролу хроничних незаразних болести и упућује позив грађанима, општинама, невладиним организацијама, Љекарској комори, Друштву љекара и свим заинтересованим субјектима да се укључе у јавну расправу и дају свој допринос у разматрању Стратегије.

Примједбе, приједлози и сугестије, могу се доставити Министарству здравља, рада и социјалног старања, Римски трг бр. 46 Подгорица, као и на е-маил: мзрсс.коментари@мн.yу.
Текст нацрта Стратегије налази се на линку "ПРИЈЕДЛОЗИ И НАЦРТИ"

Јавна расправа трајаће 15 дана од дана отпочињања, у четвртак,4. децембра 2008. год.

Јавна расправа ће се одржати:

- за Општине Подгорица, Цетиње, Даниловград, Никшић, Плужине, Шавник и Жабљак, расправа ће бити одржана у Подгорици 15. децембра 2008. године у 15,00 сати (Сала за састанке Фонда за здравствено осигурање Црне Горе);
- за Општине Будва, Тиват, Котор, Херцег Нови, Бар и Улцињ, расправа се одржава у Будви 17. децембра 2008. године у 11,00 сати (сала Скупштине Општине Будва);
- за Општине Колашин, Мојковац, Бијело Поље, Пљевља, Рожаје, Беране, Плав, Андријевица, расправа се одржава у Беранама 18. децембра 2008. године у 11,00 сати (сала Скупштине Општине Беране).




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?