Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Подрегионална трипартитна конференција Јачање механизама за превенцију радних спорова и њихово мирно рјешавање у земљама Западног Балкана и Молдавији

Објављено: 24.02.2009. 20:52 Аутор: Насловна страна
Међународна организација рада (МОР), уз финансијску подршку Аустријске агенције за развој (АДА), организује 25. и 26. фебруара 2009. године у Бечићима, подрегионалну трипартитну конференцију под називом Јачање механизама за превенцију радних спорова и њихово мирно рјешавање у земљама западног Балкана и Молдавији.

Скуп ће отворити директор Канцеларије МОР-а за Централну и Источну Европу Марк Левин и помоћник министра здравља, рада и социјалног старања Жељко Вуковић. Конференцији ће присуствовати представници влада, организација послодаваца и радника из поменутих земаља, стручњаци Међународне организације рада и Министарства здравља, рада и социјалног старања Црне Горе.

Ова конференција представља почетак трогодишњег програма техничке помоћи МОР-а у изградњи капацитета и подизању свијести о значају механизама за рјешавање радних спорова, како би се они учинили дјелотворнијим и ефикаснијим, и да би се на што бољи начин одговорило на потребе радника и послодаваца.

Конференција ће се одржати у Хотелу Сплендид, а почеће са радом 25. фебруара у 9,00 сати. Пресс конференција ће бити одржана истог дана у 10,15 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?