Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани и помоћник министра здравља, рада и социјалног старања Снежана Мијушковић у посјети Општини Никшић

Објављено: 24.02.2009. 23:55 Аутор: Насловна страна
Министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани и помоћник министра здравља, рада и социјалног старања Снежана Мијушковић боравиће у сриједу, 25. фебруара 2009. године, у радној посјети Општини Никшић.

Представници Владе ће се сусрести са предсједником Општине Небојшом Радоичићем (у 13,00 сати), са којим ће разговарати о сарадњи општинских и државних институција у области социјалне заштите. У том оквиру, посебна пажња биће посвећена сарадњи на пројектима заштите дјеце са сметњама у развоју, која подразумијева и изградњу дневног центра за њихов смјештај.

На састанку ће једна од тема бити и реализација Стратегије за трајно рјешавање положаја РАЕ популације у Црној Гори (2008 2012).

Састанак ће се одржати у згради Општине, а изјава за медије је предвидјена у 14,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?