Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић у посјети Беранама

Објављено: 10.03.2009. 21:27 Аутор: Насловна страна
Министар Миодраг Радуновић и директор Фонда за здравствено осигурање Рамо Бралић боравиће у сриједу 11.марта 2009. године у радној посјети Беранама гдје ће одржати више састанака са менаџментом болнице, и свечано отворити инфективно одјељење при Општој болници у Беранама у 11 сати.
Инфективно одјељење површине 400 м² саграђено је средствима Фонд за здравствено осигурање у износу 75.000 , Фондације Царитас Беране је за грађевинске радове издвојила 260.000 а за опрему 15.000 и Општине Беране 25.000 . У постојећем инфективном одјељењу се до сада годишње лијечило око 250 болесника.
Посјета Дому здравља планирана је за 12 сати гдје ће се министар састати са менаџментом и разговарати о актуелним проблемима, квалитету здравствене заштите и одрживом развоју здравственог система.
У оквиру радне посјете Беранама, министар Радуновић ће посјетити Центар за социјални рад Берање,Подручну јединицу Фонда за здравствено осигурање (13,30 сати), и ОШ Вук Караџић- одјељење за дјецу са посебним потребама (14,30 сати).

ПР служба
Министарства здравља, рада и социјалног старања
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?