Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Помоћник министра здравља, рада и социјалног старања Снежана Мијушковић и директор Завода за збрињавање избјеглица Жељко Шофранац обишли породицу Османи у насељу Коник

Објављено: 23.03.2009. 22:11 Аутор: Насловна страна
Помоћник министра здравља, рада и социјалног старања Снежана Мијушковић и директор Завода за збрињавање избјеглица Жељко Шофранац обишли су данас породицу Османи у насељу Коник у Подгорици и изразили саучешће поводом трагичне смрти двије дјевојчице, Линдите и Ваиде, које су страдале у пожару који је захватио кућу породице Османи. Тој породици је уручена новчана помоћ од 1.000,00 , коју је опредијелило Министарство здравља, рада и социјалног страња, а протекле недјеље помоћ је уручио и Завод за збрињавање избјеглица у износу од 600,00 .

Заједничким активностима Завода за збрињавање избјеглица, УНХЦР, Црвеног крста, НВО Ромски савјет и Општине Подгорица, почели су радови на адаптацији стамбеног објекта у којем је живјела породица Османи, а који је знатно оштећен у пожару.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?