Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Прес конференција поводом годину дана реализације Пилот пројекта раног откривања рака дојке за Општину Даниловград

Објављено: 26.03.2009. 18:25 Аутор: Насловна страна
Поводом годину дана реализације Пилот пројекта раног откривања рака дојке за Општину Даниловград, у петак 27. марта 2009. одржаће се конференција за новинаре у просторијама Министарства здравља, рада и социјалног старања, са почетком у 13 сати.

На конференцији ће говорити министар здравља др Миодраг Радуновић и директор ДЗ Даниловград Зорица Ковачевић, а присуствоваће и носилац пројекта, радилог др Драган Марић, те предсједница организације Здрава Донна Монтенегрина - онколог др Јадранка Лакићевић и директори здравствених установа у Котору и Беранама - др Александар Стјепчевић и др Зухра Хадровић, у којима се тај Пројекат текође реализује.

ЈЗУ Дом здравља Даниловград урадила је Програм раног откривања рака дојке за Општину Даниловград, који је усклађен са циљевима Националне стратегије за превенцију и контролу хроничних и незаразних болести, као и са Резолуцијом Свјетске здравствене организације о превенцији и контроли карцинома.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?