Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар здравља, рада и социјалног старања доц. др Миодраг Радуновић присуствоваће Регионалној конференцији "Социјалне политике у свијетлу свјетске економске кризе" у Београду

Објављено: 23.04.2009. 21:00 Аутор: Насловна страна
Делегација Министарства здравља, рада и социјалног старања коју предводи министар доц. др Миодраг Радуновић, присуствоваће Регионалној конференцији "Социјалне политике у свијетлу свјетске економске кризе", која ће се одржати 24. и 25. априла 2009. године у Београду.
Конференција је организована под покровитељством Министарства рада и социјалне политике Владе Републике Србије, Фондације "Фриедрицх Елберт" и Центра за регионализам из Новог Сада.

Циљ Конференције је помоћ земљама учесницама у изради стратегија и одговора на изазове које носи економска криза, како би се амортизовале њене посљедице у социјалној сфери и побољшала укупна регионална сарадња.

На конференцији ће министри из земаља региона представити своје социјалне политике, кораке који се предузимају на санирању посљедица свјетске економске кризе на том плану, уз осврт на мјере за очување постојећих радних мјеста. Такође, биће ријечи и о механизмима и практичном функционисању социјалног дијалога, као и заштити социјално рањивих група.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?