Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Наставак кампање ,,Прве године шанса за цио живот на тему Када ураде нешто погрешно, разговарајте са дјецом

Објављено: 18.08.2009. 22:24 Аутор: Насловна страна
Члан црногорског националног ватерполо тима и гласноговорник кампање Прве године шанса за цио живот Милош Шћепановић, заједно са координаторком програма УНИЦЕФ у Црној Гори Бранком Ковачевић и вршиоцем дужности помоћника министра здравља Ружицом Миловић, посјетиће у сриједу 19. 08. 2009. године нови базен Спортског центра Морача у Подгорици.

Повод посјете базену је наставак кампање Прве године - шанса за цио живот, коју имплементирају Министарство здравља и УНИЦЕФ од 1. августа до 31. октобра 2009, а која се спроводи и на тему Када ураде нешто погрешно, разговарајте са дјецом.

Циљ кампање је промоција алтернативе физичког кажњавања дјеце у Црној Гори. Истраживања показују да је ефикасна казна она која слиједи одмах након грешке дјетета, која је у складу са правилима договореним са дјететом и која је рационално објашњена тако да дијете разумије зашто је кажњено.
Током посјете базену у СЦ Морача Милош Шћепановић ће од 09.00 до 09.30 сати играти ватерполо са дјецом.

Предвиђено је да се промотери кампање обрате новинарима у 9.30 сати.

ПР служба Министарства здравља
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?