Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар здравља Миодраг Радуновић присуствоваће 59. засиједању Регионалног Комитета за Европу Свјетске здравствене организације (СЗО)

Објављено: 11.09.2009. 17:30 Аутор: Насловна страна
Делегација Министарства здравља коју предводи министар доц. др Миодраг Радуновић присуствоваће 59. засиједању Регионалног Комитета за Европу Свјетске здравствене организације (СЗО), које ће се одржати у периоду од 14. до 17. септембра у Данској.

На овом засиједању предвиђено је потписивање новог двогодишњег уговора (БЦА) Министарства здравља Црне Горе са Свјетском здравственом организацијом, којим се предвиђа помоћ у јачању и реформи здравственог система Црне Горе, у максималном износу од 560,000 УС$. Такође, биће уприличен састанак министара малих земаља чланица СЗО, а том приликом ће министар Радуновић представити здравствени систем и истаћи главне изазове са којим се суочавамо.

Током засједања обавиће се избор руководства за европски регион и пружити помоћ земљама учесницама у проналажењу одговора на изазове које са собом носи економска криза, у циљу унапређење здравља у европском региону.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?