Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за новинаре поводом завршетка кампање Прве године - шанса за цио живот

Објављено: 30.10.2009. 16:01 Аутор: Насловна страна
Министар здравља др Миодраг Радуновић и шефица представништва УНИЦЕФ-а за Црну Гору Нола Скинер (Ноала Скиннер) одржаће, у понедјељак, 2. новембра, конференцију за новинаре поводом завршетка кампање Прве године - шанса за цио живот. Тромјесечна кампања Министарства здравља и УНИЦЕФ-а, "Прве године-шанса за цио зивот", започета је 1. августа свјетском недјељом дојења, са циљем подизања свијести родитеља о адекватном начину бриге о дјеци како би се она развила у физички, ментално и емотивно здраве људе.

Кампању су подржале многе познате личности, између осталих, кошарскаш Ђуро Остојић, ватерполиста Милош Шћепановић, умјетница Андријана Божовић, фудбалер Вукашин Полексић, тренери и кошаркаши КК Улцињ, Пљевљаски тамбураши и УНИЦЕФ-ов амбасадор добре воље Рамбо Амадеус.

Конференција за новинаре ће се одржати у пресс сали Владе Црне Горе, у 11.00 сати. Током конференције биће представљена видео анкета са утисцима грађана о кампањи. Акредитације за новинаре и сниматеље треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел: 242-566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?