Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар здравља Миодраг Радуновић отвориће дводневну националну радионицу на тему Предлог националне стратегије за унапређење здравља радника и заштите на раду у Црној Гори

Објављено: 27.11.2009. 23:35 Аутор: Насловна страна
У оквиру сарадње са Свјетском здравственом организацијом и у складу са Споразумом о сарадњи Министарства здравља са том организацијом, у Подгорици ће 30. новембра и 01. децембра бити одржана Национална радионица, која треба да помогне у дефинисању кључних смјерница за развијање Националне стратегије за унапређење здравља радника и заштите на раду у Црној Гори, усклађене са препорукама СЗО и прилагођена националном оквиру и потребама.

На радионици ће учесници бити упознати са глобалним трендовима, регионалним искуствима и напретком у области медицине рада. Скупу ће, поред кључних националних партнера и чланова Радне групе за израду националне стратегије, присуствовати и међународни експерти - чланови СЗО Мреже Југоисточне Европе за здравље радника, који ће својим коментарима и препорукама помоћи у даљем побољшању националне стратегије.

Радионица ће трајати два дана и у оквиру ње одржаће се Пети састанак мреже Југоисточне Европе за здравље радника

Отварање радионице је у понедјељак, 30. новембра 2009. године, у ресторану Рибница у Подгорици, са почетком у 09.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?