Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Поднијето 5 кривичних пријава због бесправне градње

Објављено: 05.05.2009. 18:38 Аутор: Насловна страна
У циљу сузбијања нелегалне градње, Инспекција заштите простора Министарства за економски развој поднијела је пет кривичних пријава због бесправне градње објеката, против:

1. Д.О.О "Мељине" из Херцег Новог и Г. К. Г. као одговорног лица у правном лицу, зато што су у мјесту Мељине – Општина Херцег Нови, без претходно прибављене грађевинске дозволе започели грађење објекта.
2. М. А. , зато што је на урбанистичкој парцели бр. 66 КО Улцињ, без претходно прибављене грађевинске дозволе започео грађење објекта.
3. М. М., зато што је без претходно прибављене грађевинске дозволе, у насељу Лиман ИИ – Општина Улцињ, започео грађење објекта;
4. " М ТЕЛ" Д.О,О из Подгорице и Т. З.- директора,као одговорног лица у правном лицу , зато што су у мјесту Баошићи –Општина Херцег Нови , без претходно прибављене грађевинске дозволе започели изградњу релеја - базне станице.
5. А. Ф., зато што је у насељу Бјелиши – Општина Бар, без претходно прибављене грађевинске дозволе, започео грађење објекта.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?