Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министер саобраћаја, поморства и телекомуникација Андрија Ломпар боравиће у Општини Плужине поводом промоције Програма стимулисања запошљавања Посао за вас

Објављено: 06.10.2008. 22:55 Аутор: Насловна страна
У склопу активности на промовисању Програма стимулисања запошљавања Посао за вас, који спроводи Влада Црне Горе, министер саобраћаја, поморства и телекомуникација Андрија Ломпар, заједно са директорима Фонда за развој, Завода за запошљавање и Дирекције за развој малих и средњих предузећа Драганом Лајовићем, Зораном Јелићем и Зораном Вукчевићем, те директором Управе за шуме Радошом Шућуром, боравиће у уторак 07. октобра 2008. године, у Општини Плужине.

Током посјете Плужинама, министар Ломпар ће се у 09,30 састати са предсједником Општине Мијушком Бајагићем и његовим сарадницима, а од 11,00 12,00 сати у Културном центру, уз учешће незапослених лица, корисника кредитних линија и заинтересованих будућих корисника, биће одржана презентација пројекта Посао за Вас.

Од 12,00 13,00 сати, министар Ломпар ће заједно са директорима Фонда за развој, Завода за запошљавање и Дирекције за развој малих и средњих предузећа, учествовати на трибини под насловом Отворено са министром. У 13,00 сати предвиђена је посјета канцеларији Завода за запошљавање, а у 13,45 обилазак фабрике Електрода и разговор са менаџментом тог предузећа. Током те посјете министар и директор фабрике даће изјаве за новинаре. У 14,30 слиједи посјета фабрици за прераду дрвета Брезна, а у 15,15 обилазак еко села, гдје ће бити приређен ручак за присутне и представнике медија.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?