Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Министарства мора, промета и инфраструктуре Републике Хрватске у посјети Министарству саобраћаја, поморства и телекомуникација Црне Горе

Објављено: 04.02.2008. 22:25 Аутор: Насловна страна
Министар мора, промета и инфраструктуре Републике Хрватске Божидар Калмета са сарадницима боравиће у уторак, 05. фебруара 2008. године, у посјети Министарству саобраћаја, поморства и телекомуникација Црне Горе.

Министра Калмету ће, у 11,00 сати, примити министар саобраћаја, поморства и телекомуникација Црне Горе др Андрија Ломпар са сарадницима. Након састанка (у 12,20 сати), директор Дирекције за саобраћај Црне Горе Веселин Грбовић и директор Компаније Конструктор-инжењеринг д.д. Сплит Жељко Ждерић, потписаће у присуству министара Уговор о изградњи обилазнице Рожаје. Процијењена вриједност радова износи 3.7 милиона еура.

Разговори двију делегација и потписивање Уговора биће одржано у Вили "Горица".

Сниматељи и фоторепортери могу снимити почетак разговора и потписивање Уговора. Након тога (у 12,30 сати) предвиђена је конференција за новинаре министара Ломпара и Калмете.

Акредитације за сниматеље и новинаре треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?