Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Конференција за новинара поводом израде новог Даљинара са минималним временом вожње у међумјесном превозу на територији Црне Горе

Објављено: 13.03.2008. 16:50 Аутор: Насловна страна
Помоћник министра саобраћаја, поморства и телекомуникација г-ђа Мирел Радић Љубисављевић одржаће у петак, 14.марта 2008. године конференцију за новинаре поводом израде новог Даљинара са минималним временом вожње у међумјесном превозу на територији Црне Горе.

Први пут, након 25 година, Министарство саобраћаја, поморства и телекомуникација је уредило ову материју на нов начин, с обзиром да је посљедни Даљинар израђен 1983. године.

Овај документ усаглашен је са сличним искуствима земаља региона и Европске Уније, а превасходни циљ израде новог Даљинара је подизање нивоа сигурности и квалитета услуга у превозу.
Даљинар је донешен у сарадњи са Привредном Комором ЦГ и усаглашен са ставовима општина на територији Црне Горе.

Конференција за новинаре ће се одржати у 12 часова у просторијама министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација (Римски трг 46, ИИ спрат).
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?