Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ПОЗИВ ЗА ПРЕДКВАЛИФИКАЦИЈЕ - ЈАВНО ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО ЗА АУТОПУТ БАР-БОЉАРЕ

Објављено: 22.07.2008. 00:09 Аутор: Насловна страна
Министарство саобраћаја, поморства и телекомуникација (у даљем тексту Министарство) Владе Црне Горе, позива заинтересоване понуђаче да аплицирају за предквалификацију за реализацију и имплементацију Уговора Јавно-Приватног Партнерства који укључује пројектовање, финансирање, изградњу, управљање и одржавање новог аутопута од Бара до Бољара (у даљем тексту "Пројекат"). Уговор о Јавно-Приватном Партнерству биће додијељен кроз транспарентан и конкурентан тендерски процес, уз примјену најбоље међународне праксе, а у складу са Уредбом Владе Црне Горе донешеном 29. маја 2008. године којом се подржава овај Пројекат.

Потенцијални понуђачи који испуњавају критеријуме дате у Документу за предквалификацију биће позвани да учествују у међународном конкурентном тендерском процесу за Пројекат. Предквалификационе пријаве морају се доставити до 16:00 часова по локалном времену у Подгорици 21. јула 2008. године на адресу Министарства назначену на крају текста. Сваки захтјев за додатним информацијама и/или питања која се тичу Документа за предквалификацију треба доставити е-маилом Министарству, копију ИФЦ-у, на адресу дату доље у тексту.

Примјерак Документа за предквалификацију може се преузети у просторијама Министарства или са интернет странице Министарства www.минсаоб.влада.цг.yу. Успјешно преузимање Документа за предквалификацију потребно је потврдити е-маилом на следеће адресе: ангелиназ@мн.yу, гпетров@ифц.орг, како би били регистровани и укључени у листе за питања и одговоре и за обавијештења.

Министарство
Г-ђица Ангелина Живковић
Савјетник Министра ,
Министарство саобраћаја, поморства и телекомуникација
Влада Црне Горе
Римски Трг 46,
81000 Подгорица, Монтенегро
ангелиназ@мн.yу

Тхе ИФЦ
Мр Георги Петров
Виши службеник за инвестиције
Привате Ентерприсе Партнерсхип
Соутхеаст Еуропе Инфраструцтуре
Wорлд Траде Центер - Интерпред
36 Драган Тсанков Блвд.
Блоцк А, 5тх Флоор
1057 Софиа, Булгариа
гпетров@ифц.оргDownload
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?