Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

POZIV ZA PREDKVALIFIKACIJE - JAVNO PRIVATNO PARTNERSTVO ZA AUTOPUT BAR-BOLJARE

Objavljeno: 22.07.2008. 00:09 Autor: Naslovna strana
Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija (u daljem tekstu Ministarstvo) Vlade Crne Gore, poziva zainteresovane ponuđače da apliciraju za predkvalifikaciju za realizaciju i implementaciju Ugovora Javno-Privatnog Partnerstva koji uključuje projektovanje, finansiranje, izgradnju, upravljanje i održavanje novog autoputa od Bara do Boljara (u daljem tekstu "Projekat"). Ugovor o Javno-Privatnom Partnerstvu biće dodijeljen kroz transparentan i konkurentan tenderski proces, uz primjenu najbolje međunarodne prakse, a u skladu sa Uredbom Vlade Crne Gore donešenom 29. maja 2008. godine kojom se podržava ovaj Projekat.

Potencijalni ponuđači koji ispunjavaju kriterijume date u Dokumentu za predkvalifikaciju biće pozvani da učestvuju u međunarodnom konkurentnom tenderskom procesu za Projekat. Predkvalifikacione prijave moraju se dostaviti do 16:00 časova po lokalnom vremenu u Podgorici 21. jula 2008. godine na adresu Ministarstva naznačenu na kraju teksta. Svaki zahtjev za dodatnim informacijama i/ili pitanja koja se tiču Dokumenta za predkvalifikaciju treba dostaviti e-mailom Ministarstvu, kopiju IFC-u, na adresu datu dolje u tekstu.

Primjerak Dokumenta za predkvalifikaciju može se preuzeti u prostorijama Ministarstva ili sa internet stranice Ministarstva www.minsaob.vlada.cg.yu. Uspješno preuzimanje Dokumenta za predkvalifikaciju potrebno je potvrditi e-mailom na sledeće adrese: angelinaz@mn.yu, gpetrov@ifc.org, kako bi bili registrovani i uključeni u liste za pitanja i odgovore i za obaviještenja.

Ministarstvo
G-đica Angelina Živković
Savjetnik Ministra ,
Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija
Vlada Crne Gore
Rimski Trg 46,
81000 Podgorica, Montenegro
angelinaz@mn.yu

The IFC
Mr Georgi Petrov
Viši službenik za investicije
Private Enterprise Partnership
Southeast Europe Infrastructure
World Trade Center - Interpred
36 Dragan Tsankov Blvd.
Block A, 5th Floor
1057 Sofia, Bulgaria
gpetrov@ifc.orgDownload
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?