Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Договорен несметан трансфер путника из Црне Горе до и од аеродрома Ћилипи

Објављено: 25.06.2008. 18:45 Аутор: Насловна страна
У циљу превазилажења проблема, који црногорским превозницима већ дуже времена отежава трансфер путника до и од аеродрома Ћилипи, на састанку који су представници Министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација Црне Горе и Министарства мора, промета и инфраструктуре Хрватске одржали 26. и 27. маја у Будви, постигнута је сагласност да је потребно што прије изнаћи одговарајуће рјешење.

У духу добросусједских односа и у интересу црногорских и хрватских превозника који пружају услуге трансфера туристима, Хрватско министарство мора, промета и инфраструктуре обавијестило је црногорско Министарство саобраћаја о договору који су постигли са својим превозницима и туристичким агенцијама.

Договорено је да црногорски и хрватски превозници несметано обављају трансфер путника из Црне Горе до аеродрома Ћилипи и обратно, као и из Хрватске до аеродрома у Тивту, у складу са њиховим пословним аранжманима.

Према том рјешењу, црногорски превозници ће уз овјерене књиге путних листова, убудуће превозити путнике до аеродрома Ћилипи и истим возилом у повратку превозити нову групу путника до њихових одредишта у Црној Гори.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?