Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Консултативна конференција Министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација и представника шест предквалификованих компанија за реализацију пројекта изградње аутопута Бар Бољаре уз пристуство међународних савјетника и

Објављено: 22.08.2008. 23:39 Аутор: Насловна страна
У организацији Министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација 25. и 26. августа 2008. године биће одржана консултативна конференција на којој ће учествовати представници шест компанија и конзорцијума који су испунили услове предквалификационог тендера за реализацију пројекта изградње аутопута Бар - Бољаре, представници Међународне Финансијске Корпорације ИФЦ савјетника Министарства саобраћаја у завршној трансакционој фази реализације пројекта, и заинтересованих финансијера.

Заједнички састанак учесника биће одржан 25. августа, понедељак, у жутом салону Хотела Црна Гора са почетком у 10 часова, након чега ће услиједити појединачни билатерални састанци представника Министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација, Међународне Финансијске Корпорације и представника предквалификованих компанија и конзорцијума и финансијских институција.

Почетак скупа 25. августа у 10 часова је отворен за сниматеље и фоторепортере.

Након првог дијела конференције у 13 часова Министар саобраћаја, поморства и телекомуникација др Андрија Ломпар обратиће се представницима медија.

ПР Служба министарства саобраћаја, поморства и телекомуникација


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?